Szuperszonikus lezárás - új könyv


A bevételed a
LEZÁRÁS -on múlik!


10.000 Ft A lezárás 55 törvénye


A könyv tematikája:
A KÖNYV TARTAMA

Mi a lezárás?
Mi a lezárás, mi az eladás, mi az értékesítés? Mi a jó megközelítés? Mi az a két hamis adat, ami miatt nem adsz el eleget? Hogyan kéne felépítened a lezárást? Hogyan szerkeszd meg a saját változatodat, hogyan legyen a tied?

Bemutatkozás:
Illik bemutatkozni, de az értékesítésnél ez egy fegyver! Ha nem jó a bemutatkozásod, akkor nem tudsz vele eladni és lezárni! Hogyan csinálj olyan bemutatkozást, amivel akár azonnal a lezárási gyorsítósávra tudod vinni az ügyfelet?

Ügyfél térkép és GPS:
Hogyan vezesd a tárgyalást? Mik a főbb mérföldkövek, amiken át kell menni? Mi a fő oka annak, hogy a végén kifogást kapsz? Miért nem keresel annyi pénzt, amennyit kereshetnél? Miért van az, hogy aki 2020 előtt sikeres volt, az most nem az?

Kifogáskezelés Profi Módon:
A kifogáskezelés új módszere 2020-tól. Három lépéses technika, és a 15 kulcsszó!

Tárgyalás technika: a Gyémánt Kard elkészítése
Hogyan építsem fel a tárgyalást úgy, hogy a végén elfogadó legyen az ügyfél? Egy amatőr, nem profi, aki nem keres eleget, hány előre gyártott mondattal rendelkezik? Hány előre gyártott mondattal kéne rendelkeznie? Hogyan kell olyan mondatokat gyártani, amik tényleg működnek is?

A lezárás szuperszonikus megközelítése:
1x15x24x2x5-6x6 képlet mögötti filozófia és jelentés. A lezárás teljes stratégiai és taktikai csínja-bínja! Hogyan tudsz bárkit 40 másodperc alatt lezárni 5 perc előkészítés után! Mik az eladás és lezárás pontos módszerei, és rendszere?

A könyv Kasza Tamás HAT NAPOS VIP leZárási képzésének 4 napjának az anyagából készült. Tehát értéke 200.000 Ft + áfa lenne, ha élőben végig járnád! De most könyvként megvásárolhatod!

 

 

Miért vedd meg a könyvet és a CD-t is?  


A leZárás az alapja minden jövőbeni sikerednek!

Hogyan lehet leírni azt az életet, amikor rossz érzés nélkül tudsz telefonálni vagy tárgyalni, és a végén még pénzt is keresel vele, méghozzá sokat?

Kezdetnek tudnod kell, hogy a LEZÁRÁS nem az eladás utolsó lépése, hanem egy stratégia az elejétől a végéig, amit neked kell tudatosan felépíteni.

Kasza Tamás 13 év munkája után döbbent erre a tényre rá, és onnantól pillanatok alatt összeállt neki a kép.

Az összes régi kudarcára egyből fényt derített ez az egyszerű felismerés.

Innentől fél év alatt össze rendezte, és lepróbálta azt az új egynapos szemináriumot, amely meghódította Magyarországot, sőt még Bulgáriát is.

Egy olyan tudás anyagot alakított ki, amit bárki megtanulhat, elérheti az eladás, és lezárás egy olyan új szintjét, ami eddig még csak elképzelni sem mert.

Kasza Tamás kitűzte célul, hogy megváltoztatja azt az értékesítési világot, ahol az ügynök push-ol, az mlm-es veszekszik, és a cégvezető siránkozik, miért nem adnak el eleget.

Az ügyfél pedig ideges, hogy már megint el akartak neki adni.

Az új értékesítési kultúra LOVAGJAI azok az ÚJ GENERÁCIÓS ÉRTÉKESÍTŐK, akik megtanultak tudatosan eladni és lezárni.

Akik felemelik az ügyfelet, lelkiállapotát, és az ügyfél a találkozó után hálás a lehetőségért, akár vett, akár nem, mert tudja, hogy van egy új barátja, egy szövetségese, akire innentől igazán számíthat.

Az vásárlásnak van egy természetes folyamata, és amikor ezt a folyamatot nem alkalmazza az értékesítő, az a kínszenvedés. 

Kasza Tamás felfedezte, hogy az értékesítők 95%-a fordítva üli meg a lovat. Az 5% viszont, aki jó irányban ül, nem tudja hol a gyeplő.

Rendezvényein a résztvevők felfrissülnek, és új erőre kapnak.

Megértik, hogy mit rontottak el eddig.

Az is világos lesz számukra, hogy ez azért nem egyszerű, és most előttük áll egy komoly gyakorlás. Akár másfél év is.

Ezért döntött úgy Tamás, hogy az egy órás szemináriumát kiadja CD-n, hogy bármikor újra lehessen hallgatni a szeminárium árának töredékéért autóvezetés közben újra, és újra hallgathatod azt a részt, amit az előző vevőnél elrontottál, és a következő vevővel való találkozás előtt már ki is javítottál magadban.

Kasza Tamás leZárási Stratégiája mára már bebizonyította, hogy működik.

Több, mint 89.000 előadás hallgatóval, több, mint 75.000 eladott könyvvel, és 9500 CD sorozattal Kasza Tamás megváltoztatta nem csak a magyar értékesítési kultúrát, hanem Szibériától Los Angelesig elvitte a remény üzenetét.

Minden értékesítőnek, és hálózatépítőnek ott kell, hogy szerepeljen rövidtávú tervei között, hogy ellátogat egy Négy Évszak Tréningre, vagy megvásárolja ezt a CD sorozatot a könyvvel együtt. (Mindent a lezárásról!)

Ezenkívül a cégvezetők hat napos komplett tréninget szoktak biztosítani a kollégájuknak.

Kasza Tamás tréningjein nem alszanak el az emberek, még este is éberek, és képesek figyelni, nem érzik azt, hogy most már vége lehetne.

Ez az első olyan értékesítési módszertan, amiről elképzelhető, hogy teljes egészében működik.

Nincs értelme várni, és várni, hogy a vevők majd lezárják magukat és nálad költik el a pénzt.

Itt az ideje, hogy a bevételeid sorsát saját kezedbe vedd!

Részlet:

 

 

Ismerd meg az érem másik oldalát! Rendelj most a gombra kattintva:

Legújabb bestsellerem:

Ha kevés pénzt már most mernél kockáztatni, akkor vedd meg A lezárás 55 törvénye című könyvemet!

 

  100%-os garancia
 


100%-os pénz-visszafizetési garancia, amennyiben kézhezvételtől számítva nyolc napon belül visszaküldöd a hanganyagot újra eladható állapotban. Minden további kérdés nélkül visszafizetjük a csomag teljes árát.

A könyvek melletti összes CD anyag mp3-as formátumban van elküldve e-mailen.

Cégadatok:
Képviselő: Kasza Tamás
Cégnév: Négy Évszak Training Kft.
Cím: 7054 Tengelic, Óvoda utca 9.
Email: info(at)kaszatamas.hu
Nyilvántartva: Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 17-09-012577
Adószám: 14471328-2-17
Telefon: +36(70) 677 0881

Bankszámla adatok:
Négy Évszak Training Kft.
CIB: 10700653-48079701-51100005

 

 

 

Díjtalan bemutató előadás

Amennyiben nem mersz rendelni, javaslom, hogy gyere el a díjtalan bemutató előadásra. >>>>>>>

 

További megjelent könyvek  

Legújabb bestsellerem:

Ha kevés pénzt már most mernél kockáztatni, akkor vedd meg A lezárás 55 törvénye című könyvemet!